Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Loimua Oy (Elenia Lämpö): Merkittäviä kustannussäästöjä Hämeenlinnassa

Haelok-liittimet ovat maailman vahvimpien mekaanisten putkiliittimien eliittiä. Liitin mahdollistaa liitosten tekemisen alle minuutissa ilman tulitöitä vaikeissakin olosuhteissa. Haelok-liittimillä tehty liitos on merkittävästi edullisempi perinteiseen hitsausliitokseen verrattaessa. Haelok-liittimiä käyttämällä, urakointi- ja asennusyritykset voivat nostaa kilpailukykyään ja lämmöntuotantoyhtiöiden jakelukatkokset lyhenevät.

Haelokin hyödyistä saatiin jälleen kerran todellinen malliesimerkki, joka toi toden teolla esille Haelokin edut niin itse työn helppoudessa, kuin mittavissa rahallisissakin säästöissä. Kohteena oli vilkkaan kadun alla oleva kaukolämpökaivo, jossa DN20-ilmausventtiilit olivat alkaneet vuotaa ja näiden uusimiseen haettiin kustannustehokkain tapa.

Image

Ilman Haelokia

– Mittavat katu- ja kaivantotyöt jotta saataisiin aikaiseksi työturvallisuusasetusten mukainen, hitsauksen vaatima työtila

– Kadun sulkeminen

– Kaukolämpöverkoston sulkeminen

– Useita päiviä käytettyä aikaa sekä resursseja

– Kustannusarvio 4000-5000€

Image

Haelokin kanssa

– Ei tarvetta suurille katutöille

– Ei tulitöitä

– Työhön käytetty aika noin 10-15min

– Hintakustannus koko työstä noin 300€

Avainsanat

Haelok