Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Menestyksekäs vuosi 2019 siivitti Haelokin nousukiitoon

Vuosi 2019 oli meille Haelok-vuosi. Eri teollisuudenaloilla, kuten energia-, kaivos-, koneenrakennus- ja kemianteollisuudessa sekä kaasuasemilla, hyödynnettävät liittimet edustavat tulevaisuuden standardia ja tuovat merkittäviä säästöjä niin ajallisesti kuin rahallisestikin. Tämän ovat huomanneet myös tyytyväiset asiakkaamme, ja toimitukset teollisuuteen ovatkin lisääntyneet 75 %. Mitä kaikkea Haelok-rintamalla on siis tapahtunut? Kokosimme vuoden 2019 kohokohdat tälle sivulle!

Haelokin edut puhuvat puolestaan

Perinteiseen hitsaukseen verrattuna Haelok tarjoaa merkittäviä etuja, joiden havainnollistamiseksi teimme animaation siitä, miten koko prosessi toimii.

  • Jopa 80 %:n ajansäästö
  • Kustannustehokkuus ja työn tuottavuuden nostaminen
  • Ei tulitöitä
  • Ei vaadi erikoisosaamista
  • Soveltuu PED 1-3 luokitelluille putkistoille

Tyytyväiset asiakkaamme vakuuttuivat nopeudesta ja kustannustehokkuudesta

Kustannustehokas käyttöönotto Teboilin asiakasyrityksessä

Teboilin asiakasyrityksessä tuli ajankohtaiseksi päivittää nestekaasulämmönvaihdin. Asiakkaan prosessin kannalta tämä päivitys oli kriittinen, koska tehtaalla tehdään töitä kolmessa vuorossa vähintään kuutena päivänä viikossa. Tarvittiin joustava ratkaisu, joka minimoisi tehtaan seisokkiajan.

Nopeus valttia Helenin työmaalla Suomenlinnassa

Helen Oy:n työmaalla Suomenlinnassa oli tarve minimoida lämpökatkoksen kesto ja hoitaa putkiliitokset ilman tulitöitä. Projektipäällikkö Aleksi Siltari vakuuttuikin Haelok-menetelmän tehokkuudesta. Katso videolta Aleksin muut mietteet projektin kulusta!

Positiivinen medianäkyvyys tukemassa Haelokin menestystä

FLUID Finland: Edistyksellistä teknologiaa putkiliitoksiin

FLUID Finland on Suomen suurin hydrauliikkaan, pneumatiikkaan sekä automaatioon keskittyvä ammattilehti, jonka viime syksyn numerossa julkaistiin kahden sivun artikkeli HAELOK-liittimistä ja niiden eduista.

Kaasuviesti: Uuden ajan puristusliittimet vaihtoehdoksi perinteiselle hitsaukselle

Kaasuyhdistyksen julkaisemassa Kaasuviestissä HAELOK nostettiin esille vaihtoehtona perinteiselle hitsaukselle. Täysin metallinen liitosmekanismi on laadukas, luotettava ja kustannustehokas.

Avainsanat