Esittelyssä Haelok

Haelok-puristuskoneet ja liittimet takaavat aina tarkan, luotettavan ja tasalaatuisen tuloksen. Tämän maailman vahvimman mekaanisen putkiliitoksen taustalla toimii hydraulinen asennustyökalu, jonka johdosta jokainen käyttäjä saa sillä aikaan tasalaatuista jälkeä, liittimen materiaalista huolimatta.

 

Haelok-salkun sisältö

 

Haelok-tuoteperheen isoin myyntivaltti on sen nopeus ja helppokäyttöisyys. Tuli- ja hitsaustöitä ei tarvita liitostöissä lainkaan, eikä liitoksien eniten aikaa syöviä osuuksia tarvitse käydä enää lainkaan läpi. Prosessi on siis äärimmäisen yksinkertainen ja ennen kaikkea kustannustehokas.

Kaikkien hyvien ominaisuuksiensa lisäksi, on Haelok myös PED-hyväksytty ja täysin kaasutiivis liitos. Liittimiä voidaan käyttää niin saumallisiin, kuin saumattomiinkin putkiin, eikä työhön tarvita minkäänlaisia elastisia tiivisteitä. Vaativimmatkaan olosuhteet eivät ole este liitoksen nopeaan tekoon. Myöskään minkäänlaisia erikoissuojatarvikkeita ei enää Haelokin myötä tarvita.

Haelok liittimiä

Haelok tulee mullistamaan markkinoita nopealla tahdilla. Lue lisää tuotesivultamme ja tee tilaus heti, tai kutsu meidät paikan päälle esittelemään lisää tätä vallankumouksellisesta tuotetta.

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00€
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods