Haelok on uuden ajan puristusliitin


Vaihtoehto hitsaukselle

Hitsaus on perinteinen menetelmä, jolla syntyy vahvoja liitoksia alhaisilla materiaalikustannuksilla. Haelok-liitäntä pystyy kuitenkin tarjoamaan merkittäviä etuja hitsaukseen verrattuna.

Haelok-teknologia perustuu täysin metalliseen liitosmekanismiin ilman elastisia tiivisteitä. Liitos soveltuu korkea- ja matalapaine putkistoihin niin kaasu- kuin nestejärjestelmiinkin. Luotettava liitos syntyy ilman tulitöitä alle minuutissa, työntekijän ammattitaidosta riippumatta.

kello-ikoni

Säästä jopa 80% käytetystä työajasta

Liitos on nopea tehdä eikä vaadi putkiston esipuhdistusta tai juurikaasutusta. Itse puristuslaite mahtuu yhteen salkkuun, jolloin sitä on helppo liikuttaa kohteesta toiseen.

ihmisryhmä ja euro-symboli

Haelok nostaa työn tuottavuutta merkittävästi

Pois jäävät kalliit NDT- ja RTG-tarkastukset, hapotukset, juurikaasutus sekä työympäristön suojaus. Koska puristus on automatisoitu, liitokset voidaan tehdä käytännössä nopeiten saatavilla olevalla työvoimalla.

 

Katso alta video Haelok-liitosten eduista

Näin Haelok-liitos syntyy

Hitsauksen kustannukset syntyvät työn vaatimasta ajasta ja sivukuluista

Hitsaus vaatii aina koulutetun ammattihenkilön. Monesti hitsauskohteeseen pitää hankkia tulityölupa ja järjestää tulityövartionti. Vaativissa putkistoissa hitsausliitokset pitää kuvauttaa ulkopuolisella laadunvalvojalla. Työalue pitää puhdistaa ja suojata olosuhteilta sekä hitsattavat putket pitää esivalmistella. Kaikki nämä vaatimukset poistuvat Haelok-liitosta tehdessä, jolloin työhön käytetty kokonaisaika laskee merkittävästi ja välilliset kustannukset poistuvat.

hitsauksen vaatima henkilökunta työmaalla

Positiiviset käyttökokemukset puoltavat Haelokia

Suomessa menetelmä on kerännyt suosiota koneenrakennusteollisuudessa, prosessi- ja energiateollisuudessa, kaasuasemissa sekä öljynjalostamoissa. Puristusliittimillä tehdyt PED-hyväksytyt liitännät ovat luotettavia ja onnistuvat aina työntekijän ammattitaidosta riippumatta.

Asentajat telineillä tekemässä putkiliitosta

Tule mukaan liitostekniikoiden kehitykseen

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00€
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods