Haelok-puristusliittimillä merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Korjaajat tekevät putkiliitosta haelok-puristimella

Eri teollisuudenaloilla hyödynnettäviä HAELOK-puristusliittimiä voidaan kutsua
tulevaisuuden standardiksi, joka tuo merkittäviä säästöjä niin rahallisesti kuin
ajallisestikin. Kotimainen teknisen alan maahantuontiyritys Ramator Oy on panostanut HAELOK-liittimiin nyt 1,5 vuoden ajan, ja tuoreet käyttökokemukset osoittavat, että tämä panostus on todella kannattanut.

Sveitsiläistä laatua

Useisiin eri teollisuuden kohteisiin soveltuva sveitsiläinen HAELOK-teknologia perustuu täysin metalliseen liitosmekanismiin ilman elastisia tiivisteitä. Se mahdollistaa liitosten tekemisen niin korkea- kuin matalapaineputkistoissakin alle minuutissa, niin kaasu- kuin nestejärjestelmissäkin – laadusta tinkimättä ja täysin ilman tulitöitä.

Haelok-liitoksia paikallaan

Suomessa HAELOK on jo kerännyt suosiota ja kiitosta ei vain paperikonevalmistajien ja öljynjalostamoiden keskuudessa, mutta myös prosessi- sekä energiateollisuuden saralla. HAELOK-puristusliittimillä tehdyt liitännät ovat luotettavia ja onnistuvat aina työntekijän ammattitaidosta riippumatta.

– Itse HAELOK-puristuslaite on akkukäyttöinen ja mahtuu yhteen salkkuun, jolloin se helpon liikuteltavuuden vuoksi sopii myös yrityksille, joilla on projekti- ja
asennustoimintaa ulkomailla.

Haleok-laite käytössä ja salkkuun pakattuna.

Kustannustehokas käyttöönotto Teboilin asiakasyrityksessä

Teboilin asiakasyrityksessä tuli ajankohtaiseksi päivittää nestekaasulämmönvaihdin. Asiakkaan prosessin kannalta tämä päivitys oli kriittinen, koska tehtaalla tehdään töitä kolmessa vuorossa vähintään kuutena päivänä viikossa. Tarvittiin joustava ratkaisu, joka minimoisi tehtaan seisokkiajan, näin päädyttiin HAELOK-järjestelmän käyttämiseen.

– Nestekaasuhöyrystimen vaihto tavallisen työajan puitteissa hitsaamalla olisi vienyt kahdelta henkilöltä noin kolme päivää. HAELOK- järjestelmän käytön ansiosta työ voitiin toteuttaa ilman luokkahitsaria ja tulityövahtia.

Siksi valitsimme HAELOK-järjestelmän, kertoo Oy Teboil Ab:n huoltopäällikkö
Sebastian Järnström.

 


Lainausmerkit

Laitos oli jälleen iskuvalmiudessa jo samana iltana


 

Liitosprosessi on automatisoitu niin, että työntekijän tehtäväksi jää käytännössä vain liittimen asennus putkeen ja napin painaminen. Edes erilaiset tai haastavat
sääolosuhteet eivät hidasta liitosten tekemistä asennuspaikalla eivätkä näin ollen
hidasta projektin etenemistä.

Haelok-liitoksia putkessa

– Lyhyiden esivalmisteluiden jälkeen varsinainen työ aloitettiin lauantaiaamuna, ja laitos oli jälleen iskuvalmiudessa jo samana iltana. Vaihtoprosessi kesti siis 1,5 henkilöltä noin 10 tuntia. Ilman HAELOK-järjestelmää tämä ei olisi ollut mahdollista, lisää Järnström.

 

HAELOK-järjestelmän edut

  • Ei tulitöitä
  • Ei saumojen tarkastusta tai kuvaamista
  • Kuka tahansa voi asentaa
  • Merkittävä ajansäästö perinteisiin menetelmiin verrattuna
  • PED-hyväksytty nesteille ja kaasuille
Lue lisää Haelok-järjestelmästä

 

Tiedustele lisää alla olevalla lomakkeella tai käytä yhteystietoja:

Ramator Oy
Puh. 010 835 3000
Sähköposti: info@ramator.fi

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00€
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods