Helpotusta kaukolämpöverkostojen asennustöihin

Haelok-liitinten asennustöitä

Ramator Oy:n Haelok-liittimet muuttavat kaukolämpöverkostojen asennuksen vaivattomaksi ja turvalliseksi. Liitoksen tekeminen Haelokilla on äärimmäisen kustannustehokas sekä yksinkertainen, ja asennus on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisiä menetelmiä käytettäessä. Liitoksen tekeminen ei vaadi lainkaan tulitöitä, ja asennuksen voi suorittaa vaikka putkesta valuisi vettä, ja lopputuloksena täysin hitsausta vastaava liitos.

Voit lukea lisää Haelokin hyödyistä FinDHC:n tuoreesta artikkelista.

Haelok-puristusliittimet asennetaan akkukäyttöisellä koneella, joka kulkee kätevästi yhdessä helposti liikuteltavassa salkussa.

Kaukolämpöpuolella, ovat Haelok-liittimet jo ehtineet vakuuttamaan alan toimijoita helppokäyttöisyydellään ja kustannustehokkuudellaan.

 


 

Olemme käyttäneet Savon Voiman kaukolämpöverkostoilla Haelokin puristusliitoksia n. vuoden ajan ja olleet erittäin tyytyväisiä järjestelmään. Haelokin avulla olemme saaneet lyhennettyä käyttökeskeytysaikoja huomattavasti ja välttäneet tulitöiden tekemistä haasteellisissa paikoissa. Tulemme käyttämään Haelok-puristusliitoksia aina niissä paikoissa, missä sen käyttäminen katsotaan tarpeelliseksi ja mahdolliseksi." 

Aki Pitkänen
Verkostopäällikko
Savon Voima Oyj
Kaukolämpö ja sähköntuotanto

Savon Voima -logo


 

Tutustu Haelok-liittimiin ja kutsu meidät vaikka paikan päälle esittelemään huipputuotettamme.

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00€
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods