Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olen ylpeä siitä, että saan kuulua tähän mahtavaan työporukkaan

Purchasing & Customer service Manager Anu Tiippana on koulutukseltaan yritysviestinnän tradenomi. Anu aloitti Ramatorilla heti valmistuttuaan opinnoistaan vuonna 2017.

–Vastaan meillä hankinnoista. Se tarkoittaa muun muassa varaston ja saatavuuksien seurantaa, ostotilausten laatimista ja yhteydenpitoa tavarantoimittajiin. Tilauskäsittelyjen osalta työhöni kuuluu tilauksista huolehtiminen ja yhteydenpito asiakkaisiin. Sen lisäksi olen ollut mukana erilaisissa projekteissa. Tällä hetkellä minulla on meneillään varasto- ja tuotehallinnan kehitystyö, joka tuo mukavasti lisähaastetta ja mielenkiintoa työhön. Osallistun myös uusien työntekijöiden rekrytointeihin ja perehdyttämiseen, Anu kertoo työnkuvastaan.

Anu oli jo opiskeluaikana töissä pienemmässä yrityksessä, ja huomasi pitävänsä siitä, että pienemmässä organisaatiossa saa monipuolista työkokemusta.

–Minua houkutteli Ramatorilla se, että täällä ei tarvitse keskittyä pelkästään tiettyyn spesifiin alueeseen, vaan saa tehdä laajemmin töitä ja osallistua moneen asiaan. Olen päässyt tekemään ja oppimaan Ramatorilla näiden vuosien aikana melkein kaikkea mahdollista mitä yrityksen pyörittämiseen tarvitaan – myyntiä, laskutusta, varastotöitä, logistiikkaa, messujärjestelyjä ja markkinointia. Pienessä yrityksessä myös oman työn tuloksen näkee helpommin, Anu iloitsee.

Työn monipuolisuuden lisäksi Anulle on tärkeää työn joustavuus ja luottamus.

–Ramatorilla minun on ollut helppo sovittaa perhe-elämä ja työ. Minulla on hyvä ja reilu esihenkilö, joka on aina luottanut minuun, ja olen saanut tehdä työni parhaaksi katsomallani tavalla. Kaikesta voi aina jutella avoimesti. Koko ajan mennään myös eteenpäin, tulee uutta ja saa olla itse mukana kehittämässä toimintatapoja, Anu listaa työn hyviä puolia.

Anu kokee onnistumisen hetkiä aina oivaltaessaan uusia ratkaisuja, miten asian voisi tehdä eri tavalla. Tyytyväisyyttä tuo myös tunne, että saa langat pidettyä käsissään ja onnistuu tuomaan projekteja maaliin.

–Yksi tärkeimmistä syistä siihen, että olen viihtynyt niin pitkään Ramatorilla on kuitenkin tämä työyhteisö. Täällä on rento ilmapiiri, mutta töitä tehdään kuitenkin tosissaan kohti yhteistä tavoitetta. Me haluamme kaikki, että yritys menestyy. Olen ollut välillä myös muualla töissä, mutta palannut takaisin Ramatorille. Olen ylpeä siitä, että saan kuulua tähän mahtavaan työporukkaan, Anu kehuu.

Anu kokee, että Ramatorilla kannustetaan itsensä kehittämiseen.

–Minulla on tällä hetkellä tavoitteena aloittaa jatko-opintoja töiden ohella. Tiedän, että opinnot onnistuvat joustavasti työn ohella. Ramatorilla on ymmärretty, että myös työnantaja hyötyy työntekijöiden uudenlaisesta osaamisesta, Anu kertoo.

Anu on nähnyt, miten Ramator on kasvanut vuosi vuodelta – ja uskoo sen jatkuvan tulevaisuudessakin.

–Jatkossakin meillä on alan innovatiivisimpia ratkaisuja asiakkaille. Olemme kehityksen kärjessä ja ajassa mukana. Keskitymme laatuun, Anu visio tulevaa.

Anun mielestä kaiken voi oppia, mutta asenteen on oltava kohdillaan jo alusta saakka.

–Pienemmässä organisaatiossa on se hyvä puoli, että pääsee tekemään töitä monipuolisesti. Voin suositella Ramatoria kaikille, joilla on oma-aloitteinen ote työhön, kiinnostusta tekniseen alaan ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi, Anu summaa.