Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ramator on Suomen intohimoisin
teollisuusliittimien toimittaja

Teollisuudessa tarvitaan uudenlaisia toimintatapoja sekä toimijoita, joilla on paloa kehittää markkinaa. Me Ramatorilla autamme suomalaisia teollisuuden huippu-yrityksiä rakentamaan entistä innovatiivisempia ratkaisuja yhdessä alan luotettavien valmistajien kanssa.

Meille töihin?

Haluaisitko monipuolisen näkymän uuden teknologian yritysten liiketoiminnan kehitykseen? Etsimme säännöllisesti uusia teknisen alan osaajia, joilla on kiinnostusta myös konsultatiiviseen rooliin. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi konemekaniikan tai prosessiteollisuuden insinööri. Tärkeintä on että olet aidosti kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja kasvamaan teollisuusliittimien huippuasiantuntijaksi. Laita meille avoin hakemus ja kerro taustastasi sekä ammatillisista tavoitteistasi. Vastaamme kaikkiin viesteihin 5 arkipäivän kuluessa.

Meillä saat:

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaaja


Oletko jo kokemusta jonkin verran kartuttanut markkinointihenkinen ja tuloshakuinen osaaja, jolla on osaamista digitaalisessa markkinoinnissa ja myynnistä, näkemystä ja kokemusta verkkosivujen ja sosiaalisen median parissa työskentelystä ja visuaalisesta sisällön suunnittelusta? Oletko parhaimmillasi työskennellessäsi useiden samanaikaisten projektien parissa ja tartut rohkeasti sekä pieniin että suuriin haasteisiin? Pystytkö tuottaman sujuvasti sisältö?

Jos tunnistit itsesi, hae Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaajaa Ramator Oy:lle Turkuun!

Mitä tarjoamme sinulle?

Ramator on uuden teknologian teollisuuden putkistoliittimien ja suodatusjärjestelmien konsultoiva myyntiorganisaatio.

Työtehtävässä tulet työskentelemään digitaalisen sisällöntuotannon, markkinoinnin ja myynnin parissa itsenäisesti sekä yhteistyötä tehden myyntitiimin kanssa.
Työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi seuraavista asioista:

 • Sisältöjen tuotanto ja editointi digikanaviin
 • Verkkosivustojen päivittäminen
 • osana myyntitiimiä osallistut myös myyntiin
 • Käyttöohjeiden ja tuote-esitteiden luonti
 • Visuaalisten sisältöjen suunnittelu

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä sekä kiinnostusta teollisuutta kohtaan.
Tehtävä on uusi meillä, joten odotamme, että hallitset jo yllä kuvatut perusasiat mutta se tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että saat vapauden luoda itsesi näköisen position ja luoda itsellesi parhaiten sopivat työskentelytavat. Pitkää kokemusta tärkeämpää on se, että olet luova, tehokas, halukas oppimaan ja omaksut uutta tietoa nopeasti.

Tehtävässä hyödyt esimerkiksi seuraavanlaisesta osaamisesta:

 • verkkosivujen hallintatyökaluista
 • Kokemus sisällöntuotannosta
 • Google markkinoinnin salojen tunteminen
 • kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista
 • visuaalinen silmä ja kokemus
 • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • kokemusta teknisestä myynnistä
 • Tunnet verkkokirjoittamisen salat, joilla kiinnität paitsi kävijän, myös hakukoneen mielenkiinnon

Toivomme, että olet järjestelmällinen ja tarkka, sillä työskentelet useiden eri projektien parissa samanaikaisesti sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Tekninen koulutus tai kokemus on myös eduksi tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Hakija toiveiden mukaa tehtävä voidaan myös järjestää osa-aikaiseksi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään!
Lähetä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.2.2022 osoitteeseen timo.kairama@ramator.fi. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Tiedusteluihin vastaa Timo Kairama 0400-820664

 

Avoin hakemus
Hakuohjeet