Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tulee sellainen ’jotain on tehty oikein’ tunne

Jani Savola Ramator

Kenttätöissä viihtyvä Area Sales Manager Jani Savola on ollut Ramatorilla töissä kolme vuotta.

–Teen myyntityötä, vastaan asiakkaistani ja vien projekteja läpi. Etsin meidän tuotteiden avulla ratkaisuja asiakkaille. Toimin myös teknisenä tukena asiakkailleni. Pidän yhteyksiä päämiehiin. Lisäksi teen vuosisopimuksia, ja olen hiukan mukana markkinoinnissakin. Päivittäiseen myyntityöhön kuuluu, että pyörin kentällä. Olen läsnä asiakkaan luona hoitamassa yhteistä projektiamme, Jani kertoo työnkuvastaan.

Jania kiinnosti Ramatorilla se, että hän pääsee tekemisiin teknisten asioiden parissa. Sosiaalista ihmistä innosti myös työ asiakkaiden kanssa.

–Ramatorin asiakaskunta vaikutti heti alkuun mielenkiintoiselta. Halusin haastaa itseäni hyppäämällä itselle aluksi tuntemattomalle alalle. Viihdyn kenttätyössä. Tykkään tavata asiakkaita ja pohtia heidän kanssaan parhaita heille räätälöityjä ratkaisuja. Aina, kun siinä onnistuu, tulee sellainen ’jotain on tehty oikein’ tunne. Pidän siitä, että saan tehdä töitä itsenäisesti. On motivoivaa, kun saa itse päättää, miten käyttää aikansa. Tämä on mukava työympäristö. Meillä on tiivis ja lämminhenkinen porukka, jossa jokainen saa äänensä kuuluviin, Jani kertoo työn parhaista puolista.

Jani kokee, että Ramatorilla joka päivä oppii uutta.

–Minusta tuntuu, että kehityn joka päivä. Asiakkaiden luona oppii parhaiten, jokainen projekti opettaa jotain uutta. Lisäksi päämiehemme järjestävät koulutuksia. Esimerkiksi viime keväänä kävin teknisen alan liiton koulutuksen, Jani kertoo kehitysmahdollisuuksista.

Jani kokee Ramatorin tulevaisuuden hyvänä ja työpaikan turvallisena.

–Meidän tuotteet on strategisesti oikein mietitty. Yksilölliset erikoistuotteet ja -palvelut tuottavat lisäarvoa asiakkaalle. Niillä pystymme erottautumaan kilpailijoista, jotka pelaavat volyymibisneksen puolella. Olemme joustavia, koska meillä ei ole isojen toimijoiden byrokraattisia ongelmia. Asiakkaamme on suhteellisen lojaaleja, joten Ramator on turvallinen työpaikka, Jani visioi tulevaa.

Jani suosittelee Ramatoria työpaikaksi kaikille, jotka haluavat oppia uutta tai jopa rikkoa hiukan rajoja.

–Meillä on uudenlainen ajattelumaailma, emme vello vanhoissa jutuissa, Jani summaa.