Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yritys

Ramator on vuonna 2008 perustettu korkealuokkaisiin teollisuusputkistoliittimiin erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluu tuotteiden maahantuonti, varastointi sekä tekninen tuki ja konsultointi. Putkistoliittimien ohella päätuotteisiimme kuuluvat modernit öljysumunpoistojärjestelmät ja kosteuden poistavat ilmansuodattimet sekä fluorimuoviputket ja palkeet. Eurooppalaista huippua olevilla tuotteillamme löydetään ratkaisut lähes jokaiseen tarpeeseen ja vaativiinkin työkohteisiin.

 

Toimimme asiakasyrityksillemme täyden palvelun kumppanina pitäen huolta siitä, että heillä on käytössään markkinoiden laadukkaimmat ja innovatiivisimmat ratkaisut. Pääasiakasryhmiämme ovat kone- ja laitevalmistus, energiantuotanto, laiva- ja telakkateollisuus, kemianteollisuus sekä elektroniikkateollisuus.

Innovatiivisuutta laadusta tinkimättä

Olemme valikoineet korkealaatuisimmat eurooppalaiset merkit, joiden tuotteet tarjoavat aitoa lisäarvoa laadun tai uuden innovatiivisen työtavan kautta. Samalla olemme kouluttautuneet näiden tuotteiden huippuosaajiksi. Konsultointi onkin tärkeä osa kumppanuusajatteluamme. 

Tiedämme ettei teollisuusalalla ole aina aikaa pohtia, miten asiat voitaisiin tehdä uudella tavalla, sillä virheisiin ei ole varaa. Meidän intohimomme on tuoda asiakasyrityksillemme tieto uusimmista innovaatioista ja varmuus niiden sopivuudesta kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Ramator on Suomen intohimoisin teollisuusliittimien toimittaja

Teollisuudessa tarvitaan uudenlaisia toimintatapoja sekä toimijoita, joilla on paloa kehittää markkinaa. Me Ramatorilla autamme suomalaisia teollisuuden huippu-yrityksiä rakentamaan entistä innovatiivisempia ratkaisuja yhdessä alan luotettavien valmistajien kanssa.

Vain parasta laatua

Tarjoamme markkinoiden laajimman liitinvalikoiman. Edustamamme merkit ovat pääsääntöisesti saksalaisia tai sveitsiläisiä ja tuotteet myös valmistetaan Euroopassa. Lyhyt tuotantoketju takaa nopeat toimitusajat ja hyvän saatavuuden. Meiltä löydät muun muassa Haelokin, Serton, Norman, Raccorderie Metalliche, Franke Filterin ja Des Casen tuotteita.

Tutustu tuotteisiin
Quote

”Se on pidetty, mikä on luvattu ja ainakin minulle tämä on kumppaneiden kanssa erittäin tärkeää. Käytämme Haelok-liittimiä vaihtoehtoisena menetelmänä aikaa vievälle tulityölle. Nykyään liittimiä käytetään kunnossapidon ohella myös investointihankkeissa. Ja kunnossapitoahan meidän laitoksessamme aina riittää.”

– Jaakko Lehtinen, Neste Oyj:n Naantalin kone- ja laitekunnossapidon ryhmäpäällikkö