Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Se tunne, kun tyytyväinen asiakas taputtaa selkääni

Area Sales Manager Jarmo Puskala on koulutukseltaan koneautomaatio teknikko. Sosiaalinen, kilpailuhenkinen ja aina utelias Jarmo on ollut Ramatorin joukoissa 8 vuotta.

– Minun työtäni on etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmiin sekä perustella ratkaisujen hyödyt selkeästi ja ymmärrettävästi. Olen jatkuvasti yhteyksissä asiakkaisiin. Minusta on tärkeää hoitaa asiakkuussuhdetta säännöllisesti ja kehittää sitä uusin ideoin. Vedän myös tuotekoulutuksia ja näytän konkreettisesti miten tuotteemme toimivat, Jarmo kertoo työnkuvastaan.

Jarmo kiinnostui Ramatorista, kun hän halusi laajentaa omaa työnkuvaansa entisestään.

– Ramatorilla on hyvä konsepti ja uniikkeja tuotteita, joita muilla ei ole. Olen päässyt kokemaan hienoja hetkiä asiakkaiden luona. Tehtaan käytävällä tullaan taputtamaan miestä selkään ja kehutaan miten paljon olemme asiakasta auttaneet löytämään ratkaisuja, Jarmo kertoo työn kohokohdista.

Jarmo kokee, että on päässyt kehittämään itseään Ramatorin järjestämissä koulutuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

– Ramator järjestää paikallisen koulutuksen ja valmistajat järjestävät koulutuksia ulkomailla. Olen ollut Saksassa ja Sveitsissä koulutuksessa. Ne ovat olleet antoisia tilaisuuksia kehittää itseään.

Lisäksi opiskelen jatkuvasti tietoa tuotteistamme itsenäisesti, Jarmo kertoo.

Jarmo näkee Ramatorin tulevaisuuden hyvänä ja kehittyvänä.

– Profiloidumme erikoisosaajana ja yhteistyökumppanina yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintatapojaan, Jarmo visioi.

Jarmon mielestä parasta Ramatorilla on mukava porukka ja osaava tiimi, jolta saa aina tukea.

– Meillä on osaava, sitkeä ja joustava porukka, joka on ajan hermoilla ja puhaltaa yhteen hiileen. Saan aina halutessani tukea, vaikka toiminkin Oulussa.

Jarmo suosittelee Ramatoria työpaikkana palvelualttiille ihmiselle, joka on hyvä tiimipelaaja, mutta osaa myös toimia itsenäisesti.

– Tämä työpaikka sopii ahkerille henkilölle, jotka haluavat työskennellä pitkäjänteisesti ja oppia uutta. Ja kaikille, jotka osaavat ja uskaltavat tuoda esiin omia ajatuksiaan, Jarmo summaa.