Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tuntuu, että työlläni on merkitys

Financial manager & Sales support Assi Kairama valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2022 ja opiskelee konetekniikkaa ammattikorkeakoulussa.

Assin työnkuva on laaja ja mielenkiitoinen. Assin töihin kuuluu mm. ostolaskujen tarkastus, perintäasiat, tulliraportointi, markkinoinnin seuranta ja messujärjestelyt.

–Toimin erilaisten projektin vetäjänä monissa mielenkiintoisissa kehitystehtävissä, kuten esimerkiksi uuden tilitoimisto- ja varastokumppanin etsinnässä. Lisäksi hoidan tuotepäällikön/hallinnan tehtäviä, Assi kertoo työnkuvan laajuudesta

Assia houkutteli Ramatorille se, että tässä työssä yhdistyvät hänen kaksi intohimoaan – kaupallinen ja tekninen puoli. Hän pitää työn joustavuudesta: työnteon tavan ja paikan saa itse suunnitella.

–Pidän siitä, että työpäivät menevät hujauksessa, kun koko ajan tapahtuu. Nautin pienestä stressistä. Täällä ei rutinoidu, kun saa tehdä vaihtelevia työtehtäviä. On hienoa olla aidosti lähellä asiakkaita ja toimittajia – lähes päivittäin ollaan yhteyksissä. Pienessä organisaatiossa parasta on, ettei ole liikaa byrokratiaa. Päätökset tehdään nopeasti ja tehokkaasti. Hyvä työyhteisö on aina läsnä ja auttamassa tarvittaessa. Työntekijöistä pidetään huolta ja palkka on kilpailukykyinen, Assi listaa työn hyviä puolia

Assi on saanut laajan ymmärryksen tuotteista, asiakkaista ja toimialoista, oikeastaan koko yrityksen pyörittämisestä. Tärkeintä on kuitenkin kokemus merkityksellisestä työstä.

–Olen ylpeä siitä, että saan tehdä töitä innovatiivisten, laadukkaiden eurooppalaisten tuotteiden kanssa. Emme kilpaile pelkästään hinnalla, ja ratkomme aidosti asiakkaiden ongelmia. Onnistumisen kokemuksia tulee usein. Tuntuu, että työlläni on merkitys, Assi sanoo.

Assia viehättää Ramatorilla jatkuva oppiminen.

–Saan laajasti osaamista monista aiheista, koska pienessä organisaatiossa pääsee matalla kynnyksellä tutustumaan uusiin tehtäviin. Tekninen osaamiseni kasvaa koko ajan. Täällä on mahdollisuus syventää osaamistaan esimerkiksi koulutuksissa ja kursseilla. Olen ollut esimerkiksi Serton koulutuksessa Sveitsissä, Assi kertoo kehitysmahdollisuuksista.

Assin mielestä Ramatorilla on loistava tulevaisuus.

–Näen edessä kasvun vuosia. Tuotteillamme on vielä hurjasti potentiaalia markkinoilla, Assi visioi tulevaa.

Assi suosittelee Ramatoria tiedonjanoiselle tiimipelaajalle, joka pärjää tarvittaessa myös yksin.

–Tämä työpaikka sopii kaikille, jotka nauttivat jatkuvasta oppimisesta. Ihminen, joka tykkää ratkaista ongelmia ja kehittää parempia toimintatapoja sopii tänne. Kaikkea ei tarvitsee ottaa liian vakavasti eikä stressata turhasta, kyky priorisoida auttaa. Hyvä huumorintaju on plussaa, Assi summaa hymyillen.