Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Eurooppalaiset paljetasaimet, joilla on täydellinen räätälöitävyys

Ramatorilla ollaan erityisen ylpeitä siitä, että olemme juuri saksalaisen HKS:n metalli- ja kumipalkeiden maahantuoja. Sillä HKS on yksi Euroopan johtavista paljetasainten ja letkujen valmistajista. Jo yli 40 vuoden kokemuksella, yli 5000 asiakasta sadassa maassa ympäri maailmaa luottaa laadukkaisiin HKS-tuotteisiin. Lähdimme selvittämään HKS:n metalli- ja kumipalkeiden suosion syitä.

Paljetasaimille löytyy teollisuudessa paljon käyttökohteita

Paljetasaimia käytetään kaikessa teollisuudessa missä nestettä ja kaasua liikkuu putkia pitkin. Tyypillisiä asiakkaita ovat esimerkiksi voimalaitokset, energiayhtiöt, koneenrakennus, prosessiteollisuus, telakat ja kaivokset.

”Esimerkiksi energiayhtiö asiakkaamme tilasi palkeita korvaamaan olemassa olevat palkeet kumipalkeilla, koska haluttiin vähentää tiivisti asutulla alueella lämpöputkistosta aiheutuvaa meteliä. HKS-palkeet ovatkin mainioita juuri ahtaissa tiloissa vähentämään meteliä”, Area Sales Manager Jani Savola kertoo.

HKS kumi- ja metallipalje sisältää ainutlaatuisen teknisen oivalluksen

Ainutlaatuista HKS:n palkeissa on monikerroksisuus eli multilayer-teknologia. Tästä on asiakkaalle monta erilaista hyötyä. Tämä tekninen oivallus kestää paremmin paineita. Sen lisäksi se tekee tuotteesta huomattavasti pitkäikäisemmän. Kerroksisuus tekee palkeesta myös joustavamman eikä vaadi niin paljon voimaa liikuttamiseen.

”HKS:n valtteja on sen laaja valikoima palkeita sekä jatkuva tuotekehitys. Tuotekehityksen tuloksena on syntynyt myös multilayer-teknologia, joka tekee HKS:n palkeista muita kestävämmän”, Timo Kairama iloitsee.

Kumi- ja metallipalje, jossa on täydellinen räätälöitävyys

Yksi HKS-palkeiden ylivoimatekijä on, että ne ovat kaikki räätälöitävissä juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Kohteen mukaan räätälöidään mitat, kiinnitysvaihtoehdot, valmistustavat ja materiaalit.

Monesti suunnittelijatoimisto ei pysty tarkkaan tietämään, miten ongelma ratkaistaan. Ramatorilla pystytään asiakkaan ongelma ratkaisemaan, koska se käydään valmistajan kanssa tarkkaan läpi. Ramatorilla konsultointi on aina mukana.

”Asiakkaan ei tarvitse tietää mitkä kaikki tekniset vaatimukset pystytään toteuttamaan. Koska nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että HKS palkeille löytyy kaikki vaadittavat hyväksynnät ja todistukset – myös vaarallisille kaasuille. Täydellinen räätälöitävyys ja ainutlaatuinen huippulaatu ovatkin usein ne syyt miksi asiakas valitsee HKS:n kumi- ja metallipalkeet”, Jani Savola iloitsee.

”Voisikin sanoa, että pystymme tekemään ratkaisuja – esimerkiksi koon tai teknisten vaatimusten takia –  joihin muut eivät pysty. Laatuasiat ovat siis todella kunnossa. Plussana myös se, että materiaalit, tuotteet ja tuotantoketjut ovat lähellä Suomea Euroopassa”, Timo Kairama summaa HKS:n palkeiden suosion syyt.