Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ramator on turvaamassa luotettavaa energiatuotantoa jo kolmessa kriittisessä kohteessa

Franke Filter -öljysumunpoistolaite on osoittanut luotettavuutensa useissa kriittisissä energiantuotanto kohteissa. Teollisuuden Voiman Olkiluodon ydinvoimalaitokselle asennettiin vuonna 2022 kaikkiin syöttövesipumppuihin Franke Filter öljysumunpoistolaitteet. Nyt myös Fortumin Loviisan ydinvoimalaitos on tilannut

omiin syöttövesipumppuihinsa huippuluotettavat Franke Filterit. Kun suuret energiantuotantolaitokset vaativat 100 % luotettavuutta, he valitsevat Ramatorin ja Franke Filterin. Näin teki myös Fingrid kantaverkkoyhtiö, joka turvaa suomalaisten varman sähkönsaannin. Jos kantaverkossa tapahtuu merkittävä häiriö, niin Fingridin kaasuturbiinit takaavat kantaverkon toimivuuden. Fingrid on valinnut Frank Filterin pitämään huolta öljysumun poistosta.

”Energiantuotantolaitokset päätyivät Franke Filteriin sen laadun, hinnan, toimitusvarmuuden sekä Ramatorin palvelun perusteella”, toimitusjohtaja Timo Kairama kertoo.