Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saksalainen HKS valitsi Ramatorin ainoaksi viralliseksi metalli- ja kumipalkeiden maahantuojaksi

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme juuri saksalaisen HKS:n metalli- ja kumipalkeiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Sillä HKS on yksi Euroopan johtavista paljetasainten ja letkujen valmistajista. Jo yli 40 vuoden kokemuksella, yli 5000 asiakasta sadassa maassa ympäri maailmaa luottaa laadukkaisiin HKS-tuotteisiin. 

HKS valitsi Ramatorin, koska olemme hoitaneet kaikki yhteistyöprojektimme hienosti. HKS luottaa Ramatorin ammattitaitoiseen organisaatioon. HKS arvostaa erityisesti sitä, että vaatimustasomme on kova, ja meiltä tulee heille vaativia projekteja. Siitä saamme kiittää kotimaisten asiakkaidemme korkeita laatuvaatimuksia. Lisäksi HKS:llä koettiin, että Ramatorin portfolio on heille juuri oikea.

”Meille oli tärkeää, että saamme suuren kysynnän vuoksi virallisen maahantuojan aseman eurooppalaiselle modernille laatutuotteelle, jonka takeena on erittäin luotettava taho”, toimitusjohtaja Timo Kairama iloitsee.