Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Raccorderie Metallichen inoxPRES sprinkleri-putkistojärjestelmä TT-Line Companyn matkustaja-autolauttoihin 

inoxPRES  TT-Line Companyn matkustaja-autolauttoihin

Maaliskuussa 2023 Ramator Oy ja Rauman telakka, Rauma Marine Constructions, tekivät uuden kolmivuotisen sopimuksen inoxPRES sprinkleri-putkistojärjestelmän, liittimien ja metalliletkujen toimituksesta TT-Line Companyn uusiin matkustaja-autolauttoihin.  

Ramator Oy ja RMC (Rauma Marine Construction) ovat tehneet jo useamman vuoden ajan menestyksekästä yhteistyötä.  Pitkän yhteistyön jatkumiseen on vaikuttanut merkittävästi tuotteiden toimitusvarmuus haastavissakin toimintaolosuhteissa sekä pitkäjänteisellä yhteistyöllä rakennettu luottamus niin tuotteisiin kuin yhteistyön toimivuuteen. Ramator Oy on toimittanut RMC:lle inoxPRES putkistojärjestelmän aiemminkin muun muassa vuonna 2020 MyStar-autolauttaan ja M/S Megastar matkustaja-autolauttaan. 

Italialainen Raccorderie Metalliche S.P.A on yksi Euroopan suurimmista liitinvalmistajista. RM:llä on yli vuosikymmenien kokemus inoxPRES puristusliittimien valmistuksesta teollisuuden vaativiin kohteisiin. Tämän osaamisen tuloksia pääsevät hyödyntämään myös Ramatorin ja Rauma Marine Constructionsin asiakkaat.