Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

RM inoxPRES putkistojärjestelmä Tallink Siljan uuden MyStar-autolautan palosammutusjärjestelmään

Ramator Oy teki marraskuussa 2020 Rauma Marine Constructions Oy:n (RMC) kanssa sopimuksen sprinkleri-palosammutusjärjestelmän toimituksesta AS Tallink Gruppin RMC:ltä tilaamaan uuteen MyStar-autolauttaan.

Ramator toimitti vastaavan inoxPRESS putkistojärjestelmän myös varustamon edelliseen, M/S Megastar matkustaja-autolauttaan. RMC:n ja Ramatorin pitkäjänteinen kumppanuus perustuu luotettavuuteen ja toimitusvarmuuteen. Organisaatioiden menestyksekäs aiempi yhteistyö helpotti toimittajavalinnan tekemistä.

Italialainen RM Inoxpress on yksi Euroopan suurimmista liitinvalmistajista. Yritys on perustettu vuonna 1970 Pier Luigi Ceccardin toimesta. Puristusliittimiä yritys on valmistanut jo reilun 20 vuoden ajan, voidaan siis perustellusti väittää, että yrityksellä on kokemusta alasta. Tämän osaamisen tuloksista pääsevät nauttimaan myös Ramatorin ja Rauma Marine Constructionsin asiakkaat.