Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi SERTO-putkiliitin on täysin ainutlaatuinen?

Se on kysymys, johon Ramatorin toimitusjohtaja Timo Kairama saa vastata usein. Syitä on paljon, mutta Kairama on huomannut, että tietyt asiat toistuvat keskusteluissa asiakkaiden kanssa.

1. Äärimmäisen korkeatasoinen laatu

Ramator toimittaa Serto-liittimiä mm. ydinvoimaloille, jossa liittimien luotettavuuden pitää olla ehdotonta huippuluokkaa. Serto-liittimillä onkin korkein mahdollinen luokitus, joka purettavalle liitostekniikalle voidaan antaa. Sertosta ei löydy ”made in China” kopioita. Nyt on kyse sveitsiläisestä huippulaadusta, jota ei muualta maailmassa löydy.

2. Tekninen innovaatio: Radiaalinen kokoaminen ja purkaminen

Serto-liittimen radiaalijärjestelmä on täysin ainutlaatuinen. Se on maailman ainoa täysmetallinen, tiivisteetön ja purettava liitin. Serto-liitosten säteittäinen kokoaminen ja purkaminen on kehitetty erityisesti tiukimpiin asennusolosuhteisiin, eikä se vaadi erikoistyökaluja. Putket ja letkut voidaan liittää turvallisesti ja irrottaa helposti.

Se tarkoittaa, että kaikkia osia voidaan käyttää uudelleen.

3. Käsittämättömän kova saatavuus

Serton toimitusvarmuus ja saatavuus on kaikilla mittareilla uskomaton. Euroopan päävarastossa on 15.000 erilaista liitintä. Tilauksesta seuraavana päivänä eli 24 tunnissa tuote on jo perillä. Saatavuus on asiakasyritystemmekin mielestä käsittämättömän kova.

4. Ammattitaitoinen tekninen tuki ja palvelu

Olemme asiakkaillemme täyden palvelun kumppani. Menestyksemme salaisuus on, että olemme kouluttautuneet Serto-liittimien huippuosaajiksi ja jaamme osaamisemme asiakkaillemme. Sen lisäksi koulutamme myös henkilöstön, joten asiakkaan ei tarvitse palkata erityisosaamista.

5. Huippulaatu säästää jopa kolmanneksen kustannuksista

Kolme päätekijää yleensä määrittävät putkijärjestelmän hinnan: liittimet, putki ja asennusaika. Serton innovatiivisen radiaalisen asennustavan vuoksi putket voidaan koota valmiiksi, mikä nopeuttaa asennusta huomattavasti. Radiaalijärjestelmän ansiosta Serton putkiliittimellä pystyy säästämään jopa kolmanneksen kustannuksista. Olemme huomanneet, että halpa liitin osoittautuu monesti kaikkein kalleimmaksi huonon laadun vuoksi.

6. Serto vastaa asiakasyritystemme moderneihin arvoihin

Kaikki Serton tuotteet ovat eurooppalaisia, joten tuotantoketjut ovat lähellä Euroopassa. Lyhyet tuotantoketjut tarkoittavat pienempää hiilijalanjälkeä. Serton modulaarisuus tarkoittaa, että kaikki osat sopivat keskenään – ja osia voidaan käyttää aina uudelleen. Olemmekin verranneet Sertoa lego-palikoihin. Olemme huomanneet, että Serto-liittimet istuvat juuri niihin arvoihin, jotka ovat moderneille yrityksille tärkeitä.

Haluatko lukea lisää?

Soita suoraan Timolle ja kysy lisää.