Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Joustavat metalliletkut Euroopasta – luotettavasti ja lyhyellä toimitusajalla

Joustava metalliletku

Ramatorilla joustavien metalliletkujen suosion salaisuus on monen tekijän summa. Yksi tärkein tekijä kiteytyy sanaan Eurooppa. Metalliletkut tulevat eurooppalaiselta valmistajalta. Tuotantoketju on Euroopassa, mikä tarkoittaa pienempää hiilijalanjälkeä. Eurooppalaisuus näkyy myös palveluasenteessa.

– Saksalainen toimittajamme pitää aina mitä lupaa. Suomalaiset asiakkaamme arvostavatkin jämptiä toimintaa. Asiakkaidemme pitää saada haluamansa tuote, juuri silloin kun he sen tarvitsevat, Area Sales Manager Jani Savola avaa palveluasennetta.

– Aika paljon luotettavuudesta kertoo, että emme ole saaneet HKS:n joustavista metalliletkuista yhtään reklamaatiota, toimitusjohtaja Timo Kairama komppaa.

Sekä yksittäin että suurina sarjoina

Toinen tekijä on joustava tuotanto. Metalliletkuja pystytään tekemään sekä räätälöidysti yksittäisinä kappalaina että suurina sarjoina kilpailukykyiseen hintaan. Myös valmistajan tekninen edistyksellisyys on huippua. Ramatorilta asiakas saa aina teknisen tuen suunnitteluun.

– Kun lähetämme asiakkaamme vaikeasta teknisestä ongelmasta valmistajalle kyselyn, he pystyvät ratkaisemaan vaativatkin tilanteet ja toimittamaan juuri asiakkaan tarpeeseen sopivan tuotteen, Timo Kairama iloitsee.

Luotettavuus, laatu ja asiantuntemus

Metalliletkujen sovelluskohteita on vetyjärjestelmissä, polttokennoissa, palosammutusjärjestelmissä, kaasu- ja nestejärjestelmissä sekä koneenrakennuksessa, kuten kylmä- ja ilmastointilaitteiden tärinänvaimennuksessa. Lisäksi metalliletkuja käytetään kisko- ja laivaliikenteessä. Metalliletkuilla on meripuolen luokituslaitosten hyväksynnät esimerkiksi laivakäyttöön. On kohde mikä tahansa, tärkeintä on kuitenkin laatu.

– Olemme eurooppalaisen HKS:n ainoa virallinen maahantuoja, joten saamme valmistajan teknisen- ja tuotetuen nopeasti. Meihin luotetaan, koska metalliletkut ovat erittäin korkealaatuisia. Laatu ei aina ole itsestään selvyys. Meillä panostetaan korkealuokkaiseen dokumentaatioon ja palveluun. Asiakaspalautteen mukaan meidät valitaan luotettavuuden, asiantuntemuksen ja laadun perusteella, Timo Kairama summaa.