Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Northvolt: Haelok-liittimet Euroopan suurimpaan litium-akkutehtaaseen Ruotsiin

Suurimpia perusteluja liitostekniikan valitsemiseen tehtaaseen oli kustannustehokas tapa valmistaa liitokset, 80 % nopeampi valmistumisaikataulu, projektiaikataulussa pysyminen ja mahdollisuus käyttää omia henkilöresursseja monipuolisesti.

Maailman vihreimpien akkujen valmistajana itsensä tunnetuksi tehnyt Northvolt on perustettu 2016. Yrityksen taustalla on aiemmin Teslassa toiminutta johtoa. Euroopan suurin akkuja valmistava laitos rakennetaan Ruotsiin, Skellefteåån.

Euroopan ensimmäinen gigafactory, Northvolt Ett, tulee olemaan yrityksen merkittävin laitos aktiivimateriaalin tuotannossa, kennojen kokoonpanossa sekä oheistuotannossa. Teknisen erityisosaamisen lisäksi Northvoltin toiminnan ytimessä on kestävä tuotantoprosessi. Akkukennojen tuotannossa käytettävä energia on hiilipäästötöntä ja laitoksen kaikki toiminnot sekä tuotteiden elinkaari raaka-aineista kierrätykseen asti tullaan suunnittelemaan kestävästä näkökulmasta.

Avainsanat