Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimasta, ominaisuuksista, toimitusajoista tai hinnoista? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiisisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Loimua: Kaukolämpöputken venttiilin vaihto kustannustehokkaasti Haelokin avulla

Haelokin avulla saatiin jälleen malliesimerkki merkittävistä kustannussäästöistä. Kohteena oli vilkkaan kadun alla oleva kaukolämpökaivo, jossa DN20-ilmausventtiilit olivat alkaneet vuotaa. Näiden uusimiseen etsittiin kustannustehokkainta tapaa. Kun liitostavaksi valittiin Haelok, saatiin merkittäviä säästöjä niin rahallisesti, kuin ajallisestikin.

Haelok-liittimet ovat maailman vahvimpien mekaanisten putkiliittimien eliittiä. Liitin mahdollistaa liitosten tekemisen alle minuutissa, ilman tulitöitä vaikeissakin olosuhteissa. Haelok-liittimillä tehty liitos on merkittävästi edullisempi perinteiseen hitsausliitokseen verrattaessa. Haelok-liittimiä käyttämällä, urakointi- ja asennusyritykset voivat nostaa kilpailukykyään ja lämmöntuotantoyhtiöiden jakelukatkokset lyhenevät.

Merkittäviä kustannussäästöjä Haelokin avulla

Image

Kun liitos tehdään ilman Haelokia

– Mittavat katu- ja kaivantotyöt jotta saataisiin aikaiseksi työturvallisuusasetusten mukainen, hitsauksen vaatima työtila

– Kadun sulkeminen

– Kaukolämpöverkoston sulkeminen

– Useita päiviä käytettyä aikaa sekä resursseja

– Kustannusarvio 4000-5000€

Kaukolämpöputken venttiilin vaihto kustannustehokkaasti

Kun liitos tehdään Haelok liittimillä

– Ei tarvetta suurille katutöille

– Ei tulitöitä

– Työhön käytetty aika noin 10-15min

– Hintakustannus koko työstä noin 300€

Avainsanat